Hirdetés

Meglepő fordulat a Sztárban Sztárban: ő az első kieső

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kamarás Iván és Zdroba Patrik között dőlt el, hogy kinek kell búcsúznia a műsortól az első élő adásban.

Vasárnap elstartolt a Sztárban Sztár kilencedik évada a TV2-n. Ebben az évadban is nagyszerű énekeseket és énekesnőket láthatunk más előadók bőrébe bújva: Halastyák Fanni, Gubik Petra, Schoblocher Barbara, Judy, Oláh Ibolya és Tarján Zsófia, miközben a férfimezőnyben ott van Kamarás Iván, Kiss Ernő Zsolt, Molnár Tibor Attila, Sipos Tamás, Valkusz Milán és Zdroba Patrik is versenybe szállt a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. 

Nagy változás a zsűriben

Hivatkozás másolása

Idén először öttagú a zsűri, Papp Szabolcs, Kökény Attila és Kiss Ramóna maradt az előző évadból, őket segíti idén Tóth Andi és Marics Péter.

A Sztárban Sztár első élő adása tele volt izgalmakkal, a versenyzők pedig jobbnál jobb produkciókat mutattak be, így nehéz volt megtippelni, hogy kinek kell búcsúznia a műsor végén. A nézőknek mégis dönteniük kellett.

Till Attila nem akart hinni a szemének, amikor Kamarás Iván és Zdroba Patrik között dőlt el, hogy kinek kell búcsúznia a műsortól. Végül utóbbi kapta a legkevesebb szavazatot, így ő esett ki elsőként - írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés