Hirdetés

Mindenkit lesokkolt, ami a Sztárban sztárban történt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Vasárnap a Sztárban sztár kilencedik évadának negyedik élő show-jában már csak kilenc versenyző adhatta elő a produkcióját. A műsor végén azonban mindenkit lesokkolt, ami történt, ugyanis egy nagy esélyes távozott.

A show-t Judy nyitotta, aki Becky G énekesnőként lépett a színpadra a Bella Ciao feldolgozásával. A Groovehouse énekesnője 40 pontott kapott a produkcióra. Őt követte Trap kapitány, aki Nicki Minaj Super Freaky Gril című slágerét adta elő, amivel 47 pontot érdemelt ki a zsűritől.

Kiss Ernő Zsoltnak bizonyítani kellett, ugyanis a múlt héten közel került a kieséshez. Az énekes Sam Smith bőrébe bújt, végül ő is 47 pontot kapott az ítészektől, így rögtön holtversenybe került Trap kapitánnyal - írja az Origo.

Schoblocher Barbara Ariana Grandeként felrobbantotta a színpadot és a zsűrit is lenyűgözte, maximális pontszámot kapott. Sipos Tamásnak ezúttal nőként kellett a színpadra állnia, méghozzá Mc Duckyként, mellyen 49 pontot sikerült begyűjtenie a zsűritől, csupán csak Tóth Andi adott kilenc pontot neki. 

Gubik Petra produkciójától még a levegő is megállt a stúdióban. Az énekesnő Rúzsa Magdi Aprócska blues című slágerét adta elő, a végén pedig mindenki állva tapsolt. A zsűri tetszését is elnyerte az előadás, így ő is maximális pontot kapott. Kamarás Iván ezúttal a Gipsy Kings énekesének a bőrébe bújt, de mindössze csak 45 pontot kapott a zsűritől.

Oláh Ibolya Miley Cyrus bőrébe bújt, ám most nem sikerült neki tökéletesre a produkció, így a zsűrilista végére került 40 ponttal, Judyval holtversenyben. Valkusz Milánnak nem volt könnyű dolga, ugyanis Macklemore-t kellett hoznia, a Thrift Shop című számot, amire 46 pontot kapott a zsűritől. 

A zsűrilista állása szerint az első három helyezett Gubik Petra, Schoblocher Barbara és Sipos Tomi voltak. A nézők szavazatai szinte teljesen megváltoztatták a listát, de a napi győztes ismét Gubik Petra lett. 

A második körös szavazás eredménye után Judy, Kiss Ernő Zsolt és Trap kapitány került a veszélyzónába, ám Trap kapitányt a zsűri megmentette a kieséstől. Az utolsó villámszavazás után végül a műsor egyik nagy esélye, Judy esett ki. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés