Hirdetés

Szörnyű állapotban találtak rá Curtisre a rokonai

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint az a naphire.hu is megírta, Széki Attilának ismét visszatértek a drogproblémái, ezért zenésztársával, Majkával közösen úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

A Bors szerint a villányi fellépés előtt komolyabb volt a baj, mint amit hittünk. Egy neve elhallgatását kérő informátor ugyanis elárulta, Curtis nem ment el a zenekari találkozóhelyre, rövid várakozás után Majkáék telefonon hívták Attilát, de nem volt elérhető.

Sem a barátok, sem pedig a zenésztársak nem tudták, mi történhetett a rapperrel, hiszen senkinek sem vette fel a telefont. Majkáék nagyon aggódtak érte, így azonnal értesítették a rokonokat.

"Attilát otthonában találták meg olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve, úgy rúgták rá az ajtót" – mondta az informátor a lapnak. 

Mint ismert, Curtis több mint tív éve harcol a függőségével, ami miatt már többször is bajba került. 2018-ban Majkáék a drogproblémák miatt megszakították vele a közös munkát. Ezt követően Curtis elvonóra ment, és eddig úgy tűnt, hogy sikerült teljesen leállnia, de most újra visszaesett. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés