Hirdetés

Nekiugrottak a kommentelők: Szorcsik Viki bevallotta, miért nem akar gyereket

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Szorcsik Viki nem tagadja, hogy soha nem volt meg benne az az igazán erős családalapító érzés. Nem is olyan régen elmondta a most 43 éves színésznő, hogy ha egy éven belül szülne, 64 évesen kellene érettségi bankettre mennie, ezt pedig már nem látja maga előtt.

A kommentelőknek ennél nem is kellett több, azonnal nekiugrottak és a szemére vetették, hogy miért nem szeretne gyereket és egyáltalán a családalapítás miért nem olyan fontos neki.

A Hot! magazinnak hosszasan beszélt arról, ez milyen nehéz időszakot okozott neki és elmondta, sosem értette azokat az embereket, akik azt gondolják, jobban ismerik őt, mint ő saját magát.

"El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák: ettől színes a világ. A magyar emberek megtanulhatnának picit elfogadóbbak lenni. Egy gyermek nagyon nagy felelősség!” 

– mondta a lapnak.

Még annyit hozzátett, hogy az ilyen kommentekért és reakciókért sem szeret már nyilatkozni, főleg nem olyan fontos dolgokban, mint a gyermekvállalás. Viki egyébként egész életében szeretett szabadon élni, olyat és akkor csinálni, amit és amikor szeretné, sőt a munkája is olyan, hogy nehezen tudna egy kisbabára megfelelően figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés