Hirdetés

Elszabadult a pokol a szombathelyi edzésen: agyrázkódásig vert egy gyereket a bokszoló

Nap Híre portré Nap Híre

Az ügyben már a rendőrség is nyomoz.

Agyrázkódásig vert egy 32 éves ökölvívó egy 14 éves fiút a Szombathelyi Haladás VSE edzésén. A sérült fiú apja beszámolója szerint a gyermek a harmadik edzésén vett részt, amikor a versenyzői múltú, tapasztalt bokszoló kihívta őt egy mérkőzésre. Az apa állítása szerint a fiú jelezte, hogy a saját korosztályánál szeretne maradni, ám az ellenfele ígéretet tett arra, hogy nem fog erőset ütni. Az edzésen két edző is jelen volt, küztük a szakosztályvezető is - írja a Nyugat.

A fiú a hírek szerint nem mert nemet mondani, így bár félve, de belépett a szorítóba: fogvédővel, fejvédő nélkül. Az ellenfele viszont olyan erővel ütötte meg, mintha a fiú felnőtt lenne, a fejét ért egyik ütéstől pedig az eszméletét is elveszítette pár másodpercre. Egy újabb ütéstől kiesett a fogvédője, ekkor tudott kimenekülni a ringből.

Az edzők nem avatkoztak közbe, a fiú ellenfele pedig annyit kiabált utána, hogy egyben van-e. A 14 éves tini először az édesapjának sem merte elmondani, mi történt, de otthon szédült és többször is hányt, így végül elmesélte a történteket. Ezután a szülők bevitték a kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy agyrázkodást szenvedett. 

A portál megkereste a rendőrséget is, ahonnan azt a választ kapták, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés