Hirdetés

Szokatlan szerepben Halász Judit és az ATV több sztárja is

Nap Híre portré Nap Híre

Vadonatúj epizódokkal folytatódik a Sorok között Lutter Imrével című műsor az ATV képernyőjén, a Spirit FM-en és a YouTube-on

Október 11-én először a rádióban, egy nappal később pedig a tévé képernyőjén találkozhatnak a hallgatók, nézők a műsor hatodik évadával, s a tévés adássorozat minden epizódja egy héttel később bővített kiadásban látható majd Lutter Imre YouTube-csatornáján. Így pénteken, szombaton és vasárnap is újabb részekkel találkozhat a közönség a műsor rádiós, a tévés és online felületén.

 

Az első adásokban Szöllősi Györgyi, Nagy Bandó András, Szily Nóra, Király Tamás, Trokán Péter, Köböl Anita, Pintér Tibor és Petschnig Mária Zita a vendég, de látható lesz majd a Sorok között Lukács Sándor, Gubik Petra, Halász Judit, Somos András, Jávori Ferenc Fegya, Mészáros Árpád Zsolt, Bujtor Balázs, Blaskó Péter, Száraz Dénes és sok más ismert művész és közéleti szereplő.

 

A műsor arra vállalkozik, hogy időtálló, tartalmas, de szórakoztató beszélgetésekben örökítse meg a színházi, a filmes, a zenei élet, a sport, az újságírás és a közélet ismert és elismert alakjainak életét, gondolatait, méghozzá úgy, hogy a beszélgetés egyik lényeges apropója egy vers, amely megváltoztatta a vendég életét, vagy legalábbis hatást gyakorolt rá. A műsorból kiderül, hogy minden versnek van egy külön sztorija, amely révén korunk sztárjainak élete összekapcsolódik a költők, írók életével. A meglepő, olykor humoros, máskor mélyenszántó beszélgetések alatt nem ritka, hogy elszakad a cérna egy-egy vendégnél, miközben olyan információkat osztanak meg a nézőkkel, amiket eddig nem ismertünk. 

Az első adásban Szöllősi Györgyi beszél gyerekkoráról, színészi ambícióiról, arról, hogy az elmúlt húsz évben készített politikai, közéleti beszélgetéseire hogyan tud emlékezni pontosan és naprakészen, s az is kiderül, hogyan alakult barátságuk szerelemmé férjével, aki felé ugyanazzal a Buda Ferenc-verssel esküdött örök hűséget, mint amivel édesapja vallott szeremet az édesanyjának.

 

Az író és humorista Nagy Bandó András egyebek mellett elárulja, hogy miért próbál több szeretetet adni Gvendolin lányának, mint amennyit ő kapott a saját szüleitől, s azt is, hogy egykori polgármesterként hogyan tudta messze elkerülni az esetleges kenőpénzeket. Az üzletember, zenész és nem utolsósorban az énekes Király Viktor és Király Linda édesapja, Király Tamás komoly szakmai és magánéleti küzdelmekről is beszél, a zenei világ visszásságai mellett pedig az is kiderül majd, hogyan működik egy szakmai vagy üzleti megbeszélés odahaza, ha Linda és Viktor menedzsereként, és nem apai minőségben beszélget velük.

 

A Sorok között Lutter Imrével arra a kísérletre vállalkozik, hogy szembe megy a kommersszel, és miközben ismert emberek ismeretlen történeteit mutatja be, szembesíti a nézőt azzal, hogy egy jó vers, s egy jó beszélgetés irányt tud mutatni, kimozdít a mélypontból, hangot ad az érzéseknek, és bebizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül a leglehetetlenebb helyzetekben sem.

 

Minden szombat délelőtt 11:40-kor jönnek tehát az új részek az ATV-n a Sorok között Lutter Imrével, a teljes beszélgetések premierje pedig egy hetes csúszással, vasárnaponként este 6-kor válnak nyilvánossá Lutter Imre YouTube-csatornáján (www.youtube.com/lutterimredr), ahol a műsorban elhangzó versek szintén visszanézhetők. A műsor gyártója a myspace produkció, szakmai partnere a Magyar Versmondók Egyesülete.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés