Hirdetés

Szoboszlai Dominik a frászt hozta a szurkolókra

Nap Híre portré Nap Híre

A válogatott csapatkapitánya bekötözött sérült combbal hagyta el a pályát a magyar fociválogatott Izrael elleni Eb-főpróbáján, de gyorsan meg is nyugtatott mindenkit, hogy nem lesz baj. 

Három-nullra nyert a fociválogatott Izrael ellen, mégis Szoboszlai Dominik miatt aggódott többmillió magyar. A magyar válogatott Eb-főpróbájának második félidejében kellett lecserélni a csapatkapitányt, aki a combját fájlalta – írja a Ripost. Egy héttel az Európa-bajnokság előtt ez riasztó volt, pláne úgy, hogy a Liverpool játékosa három éve szintén sérülés miatt maradt le a nagy eseményről. 

Most gyorsan megnyugtatott mindenkit a lefújás után. "Üzenem a szurkolóknak, hogy ne aggódjanak. Jól leszek, jól leszek" - mondta Szoboszlai, aki a lefújás után már ismét a pályán volt, s köszöntötte a szurkolókat. Azt is elárulta, nem tart attól, hogy ki kellene hagynia az Eb-nyitányt Svájc ellen jövő szombaton. 

"Nagyon várjuk már mindannyian az Európa-bajnokságot. Teher nincs rajtunk, de izgatottak vagyunk, hogy mire leszünk képesek. Tudjuk, hogy a szurkolóink lázban égnek, remélem, sok örömet okozunk neki. Azt azonban nem hinnám, hogy olyan őrület lesz idehaza mint a 2016-os Eb alatt" – fogalmazott a játékos

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés