Hirdetés

Szoboszlai nagyon mérges Kerkezre a piros lapja miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Szoboszlai Dominik egy interjúban beszélt a bolgárok elleni selejtezőről, a magyar válogatott esélyeiről a jövő évi Európa-bajnokságon, valamint azt is megemlítette, nem szeretné, hogy sztárként kezeljék.

"Minden a saját kezünkben volt. Lehet, ez volt a baj. Hogy megnyugodtunk" – fogalmazott a magyar válogatott csapatkapitánya a Bulgária elleni selejtezővel kapcsolatban az M4 Sportnak az NSO szerint. 

"Abban a pillanatban, amikor a középkezdésnél álltam, még én is kicsit elveszítettem a hitem, de tudtam, hogy ennek így nem lehet vége. Egy egyszerű meccsből – aminek nagyon hamar vége lehetett volna – csináltunk egy ilyet, de egy perc után kapcsoltam és folytattam a dolgomat tovább" 

- fogalmazott.

Szoboszlai Kerkez Milos kiállításának körülményeiről is ejtett néhány szót.

"Elmondtuk neki három nyelven is, hogy okosan játsszon és ne csináljon hülyeséget, erre az ötvenhetedik percben piros lap"

- mondta a sztárfocista.

A Liverpool FC középpályása megemlítette azt is, hogyan változott meg a megítélése, miután a Premier League-be szerződött. Szerinte ő nem lett más ember, és nem is szeretné, hogy sztárként kezeljék.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés