Hirdetés

Undorítóan megalázták Szoboszlai Dominikot

Nap Híre portré Nap Híre

"Micsoda pénzkidobás" - skandálták a szurkolók Szoboszlai Dominiknak címezve.

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool 1-1-es döntetlent játszott az újonc Luton Town otthonában. Bár Szoboszlai Dominik a meccset megelőző 11 bajnokiját egyaránt végigjátszotta, ezúttal a 66. percben, 0-0-s állásnál lecserélte őt Jürgen Klopp. A német tréner hármas cserét hajtott végre ekkor, Szoboszlai mellett Joe Gomez és Diogo Jota is elhagyta a pályát. Az ominózus pillanatban azonban a hazai drukkerek durván megalázták a két játékost. 

Amikor a magyar focista sétált lefelé, Luton drukkerei skandálni kezdték az irányába (és Jota irányába), hogy micsoda pénzkidobás - írja az Origo a Sky Sports cikke nyomán, amely még azt is megjegyezte, hogy Szoboszlai és Jota együtt 100 millió fontjába került a Liverpoolnak, miközben a Luton 1992 óta összesen 32 millió fontot költött új játékosokra.

A Liverpool hátránya a döntetlennel 3 pontra nőtt a listavezető Manchester City-vel szemben, miközben a Luton a szerzett ponttal elmozdult a kiesőzónából.

Szoboszlai Dominik egyébként az előző, Nottingham Forest elleni mérkőzésen két gólpasszt is adott, és ezzel a meccs embere lett

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés