Hirdetés

Sokkoló hírek érkeztek Szoboszlairól: végleg lecseréli a Liverpool?

Nap Híre portré Nap Híre

Sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata egy új játékost keres Szoboszlai Dominik pozíciójára, pontosabban "olyan 10-es szerződtetésén dolgozik, aki jobb mint, Szoboszlai”.

Szombaton az éllovas Liverpool Diogo Jota góljával győzött 1-0-ra a továbbra is nyeretlen Crystal Palace otthonában a Premier League 7. fordulójában. A vendégeknél a bajnokságban először nem kezdett Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya csak a második félidő elején csatlakozott be – írja az Origo

A footballinsider247.com arról számolt be, hogy a Liverpool Szoboszlai helyére keres játékost, a lehetséges utód pedig épp a Crystal Palace támadó középpályása, a szombati bajnokin végig a pályán lévő Eberechi Eze. A 26 éves, 9-szeres angol válogatott focista szerződése 2027 nyarán fog lejárni a londoni együttesnél, a Transfermarkt pedig 60 millió euróra becsüli az értékét.

A cikk címe: "A Liverpool olyan 10-es szerződtetésén dolgozik, aki jobb mint, Szoboszlai”, és a szövegben is azt taglalják, hogy a Liverpoolnál úgy vélik, hogy Eze jobb teljesítményre lehetne képes a 10-es pozícióban, mint amilyenre Szoboszlai Dominik – írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés