Hirdetés

Jürgen Klopp bejelentést tett: ilyen Szoboszlai Dominik állapota

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool edzője friss híreket osztott meg a magyar sztárfocistáról.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik megsérült a Liverpool idei legelső, Newcastle United elleni mérkőzésén. A magyar válogatott csapatkapitányának a combhajlító izma sérült meg, ami miatt már egy ideje nem léphetett pályára. A Liverpool most hatnapos miniszünet után ismét megkezdte a felkészülést, azonban Szoboszlai Dominik nem jelent meg az AXA Training Centre pályán. Úgy tűnik, Dominiknak nem halad olyan gyorsan a gyógyulása, ahogy azt korábban mindenki remélte, így valószínű, hogy vasárnap, a Bournemouth elleni Premier League-mérkőzésen sem játszik majd.

Jürgen Klopp pénteken megerősítette, hogy Szoboszlai Dominik már biztosan nem lép pályára a hétvégi Bournemouth elleni mérkőzésen. Megnyugtató hír azonban, hogy az elmondása szerint jól halad Dominik felépülése, ám még nem áll készen a játékra.

Trent (Trend-Alexander Arnold), Dom (Szoboszlai Dominik) és Robbo (Andy Robertson) is közel áll a visszatéréshez, de a hétvégi meccsen még nem léphetnek pályára

- mondta egy pénteki sajtótájékoztatón Klopp. Az Index kiemelte, hogy az összecsapáson az ellenfél szintén magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos sem fog játszani, aki december végén szenvedett bokasérülést, amikor egyik csapattársa edzés közben ráesett. Ő a hírek szerint februárban léphet újra pályára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés