Hirdetés

Bíróságon kellett megjelennie Szoboszlai Dominiknak, elismerte, hogy hibázott

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar sztárfocista gyorshajtás miatt került bajba, nem úszta meg a büntetést.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 5-1-re nyert a Sparta Praha vendégeként a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében, a párharc első csütörtöki felvonásán. A hosszabbításban a 23 éves magyar játékos maga állította be a végeredményt: elviharzott a bal oldalon, középre húzott, majd 16 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, a kapus lábbal csak beleérni tudott a lapos lövésbe. 

Szoboszlai gyorsasága nagy előny a pályán, azonban csúnya vége lehet, amikor autójával száguldozik: a Ripost kiszúrta, hogy egy őszi gyorshajtás miatt megbüntették a Liverpool magyar válogatott sztárját. 

A Norwich Guardian szerint a magyar focista egy Bentley-nek lépett oda az M56-os autópályán Cheshire-ben szeptember 22-én éjszaka, és bizony túllépte a 70 mérföld/órás (kb. 112 km/h) sebességhatárt.

Az angol lap információi szerint karácsony előtt meg is volt a tárgyalás, Szoboszlai elismerte, hogy hibázott, de a súlyos büntetést így sem úszhatta meg: 2500 font bírságot, valamint 1110 font perköltséget kellett befizetnie (ez összesen kb. 1,67 millió forint), és még 6 büntetőpont is került a jogosítványába.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés