Hirdetés

Kommentben szedték szét a drukkerek a nyaraló Szoboszlai Dominikot

Nap Híre portré Nap Híre

Egy éve írta alá a szerződést Szoboszlai Dominik Liverpool focicsapatánál, az évfordulóról pedig a klub sem feledkezett meg. Instagram-oldalukon osztottak meg egy posztot, ami alatt szinte azonnal elkezdtek gyülekezni a kommentek; pozitívak és negatívak egyaránt. 

A játékos jelenleg a kedvesével nyaral Olaszországban, eközben pedig az új edző, Arne Slot vezetésével elkezdődött a nyári felkészülés. Az évfordulóról pedig a Liverpool is megemlékezett a közösségi oldalán. "Egy évünk" – írták a poszthoz. 

A poszt alatt a szurkolók pozitív, illetve negatív kommentekkel bombázák a klubot és a játékost is. Rengeteg buzdító és szerelmes üzenetek között voltak olyanok, amelyek jó tanáccsal lepték meg Szoboszlait – írja a Ripost. Az egyik hozzászóló például azt írta, remélhetőleg legközelebb tovább fogja bírni nyolc hétnél, ms szerint pedig egyértelműen túl van árazva – utalt ezzel a 70 milliós árára. 

Az egyik legépítőbb hozzászólás azt fejtegette, nem szabad Szoboszlai Dominikot a nagy elődökhöz hasonlítani."Mindenki álljon le azzal, hogy ő az új Steven Gerrard vagy Puskás Ferenc. Hatalmas az elvárásotok, ezért gondoljátok, hogy a teljesítménye nem elég. Bízzunk Dominikban"- írta az egyik kommentelő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés