Hirdetés

Ő a szlovákiai busztragédia halálos áldozata

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Újabb részletek derültek ki a hétfő délutáni halálos tragédiáról.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, egy magyar busz egy kamionnal ütközött össze hétfő délelőtt a szlovákiai D2-es autópályán. A balesetben egy ember meghalt, 37-en könnyebben, 21-en súlyosan sérültek meg, őket a szakolcai, a nagyszombati, a malackai, illetve három pozsonyi kórházban ápolják. Nemrég az is kiderült, hogy a balesetben érintett utaso közül 18-an már hazaérkeztek Magyarországra.

Most friss hírek érkeztek a tragédiáról, kiderült, hogy Závod községnél egy kamionos az autópálya leállósávjából indult el, amikor az autóbusz körülbelül 100 km/h-s sebességgel hátulról belerohant.

A szlovák belügyminiszter egyelőre nem tudta megmondani, ki a felelős a történtekért, ugyanis a hatóságok jelenleg is vizsgálódnak az ügyben. Ám az már kiderült, hogy a sofőrök szervezetében nem állapítottak meg alkoholt, továbbá felmerült, hogy a busz vezetője talán elaludhatott a volán mögött - írja a Liner.

A szlovák mentőszolgálat szóvivője szerint összesen 60 sérültet láttak el, és mint ismert, egy ember életén nem tudtak segíteni. Szlovák sajtóinformációk alapján az elhunyt személy az autóbusz másik sofőrje lehetett.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés