Hirdetés

Szívszorító: holtan találták meg a szerdán eltűnt váci édesanyát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Rengetegen keresték a váci kétgyermekes édesanyát, aki szerda késő este tűnt el. Az ismerősei a közösségi oldalon még egy felhívást is közzétettek, amit ezrek osztottak meg. Azonban hiába.

Az ismert kineziológus holttestét pénteken egy keresőcsapat találta meg a Dunánál. A rendőrök ezt az információt a Blikknek megerősítették, majd hozzátették: idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

I. Judit a gyermekeinek és mások gyógyítására szentelte az életét, de a jelek szerint saját problémáival nem tudott megbírkózni. A 45 éves nő egyik közeli ismerőse a Blikknek úgy fogalmazott, hogy a családját három éve szörnyű tragédia érte, amikor hosszú betegség után elveszítette a férjét, aki daganatos megbetegedéssel küzdött. 

Az ismerős hozzátette, hogy Judit három évvel később, szinte napra pontosan egy napon halt meg a férjével. Két gyászoló gyermeket hagytak maguk után. A szomorú esettel kapcsolatban Nagy László is megszólalt, aki régóta foglalkozik eltűnt emberek felkutatásával. Elmondta, Judit utolsó telefonos cellainformációja alapján választottak ki egy helyszínt, ahova péntek reggel a barátai, a rokonai és a segítők elkezdték a keresést.

Javasoltam, hogy fókuszáljanak a víz irányába is, és sajnos ott, a Dunában találták meg a holttestét. A kisfia szerencsére egy másik keresőcsapattal tartott, így ő vélhetően nem látta édesanyját holtan

- mondta a szakember, aki a családdal az első pillanattól kezdve kapcsolatban ált és próbált minden segítséget megadni nekik. A család egyik ismerőse hozzátette azt is, hogy az asszony szerettei átkutatták a ház minden zugát és az autóját is, ám búcsúlevelet nem találtak sehol.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés