Hirdetés

Szívszorító búcsúszavak: haldoklik a népszerű műsorvezetőnő

 portré

Öt évig küzdött a rákkal. Már úgy volt, hogy meggyógyult, aztán kiújult a betegsége. És most már tudja: meg fog halni. 

A 40 éves Deborah James, a BBC műsorvezetője érzelmes búcsúszavakkal fordult a rajongóihoz: „Hálás vagyok minden napfelkeltéért, amit még átélek.” Ez élete legtragikusabb üzenete. A brit haldoklik. El fogja veszíteni a harcot a vastagbélrák ellen.

Jamest öt éve diagnosztizálták. A kétgyermekes anya számára nem volt más lehetőség, mint felvenni a harcot. Több műtéten és számos kemoterápiás kezelésen esett át. 2018-ban az orvosok azt mondták neki: rákmentes. De a rák visszatért. Mostanra már minden kezelést leállítottak. „Áthelyeztek otthoni hospice-be” ​​– mondja Deborah, akiről szinte minden nap hírt ad a brit sajtó. Barátai és családtagjai veszik körül, férje és két gyermeke, az egyik 14, a másik 12 éves - írja a blick.ch

„Senki sem tudja, mennyi van még hátra. Nem tudok járni, az idő nagy részében alszom, és minden dolog, amit azelőtt magától értetődőnek tartottam, most csak álom”.

A Deborah egy utolsó szívességet kér a követőitől. Jótékony adakozásra szólítja fel azokat, akik aggódnak érte: egy, a betegségével összefüggő kutatásokat támogató alapítvány javára. Eddig több mint egymilliárd forintnyi összeg gyűlt össze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés