Hirdetés

“Nem tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni” - Ezért sírta el magát szilveszter éjfélkor Szandi

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Különös élményéről számolt be az énekesnő az ATV #Bochkor című műsorban: Szandinak 13 éves kora óta minden szilveszterkor fellépései vannak, így amikor ez a világjárvány miatt elmaradt, nehezen dolgozta fel az új helyzetet.

Szilveszteri élményeikről is megkérdezte vendégeit Bochkor Gábor az ATV népszerű műsorának első 2024-es felvételén. Tatár Csillának, Nagy Ferónak és Lovász Lacinak is voltak emlékei, ám a legmeglepőbbel Szandi állt elő, aki történetével arra is rávilágított, az ő élete énekesnőként miért is különleges. ”13 éves korom óta minden szilvesztert a színpadon élek meg, a pandémia alatt viszont nem volt fellépés” - emlékezett a népszerű énekesnő, aki azt is hozzátette: évtizedek után először az ünnepet így a barátaiknál töltötték. Amikor tizenkettőt ütött az óra, váratlan dolog történt. 

”Éjfélkor koccintottunk, és elsírtam magam, mert hiányzott a közönség” - mondta Szandi.

A felvételt követően a Naphire.hu-nak rávilágított, miért történhetett ez. 

“Tizenhárom éves korom óta - május 1-je, nyári hétvégék, szilveszter -, amikor más emberek ünnepelnek és szórakoznak, akkor az előadóművészek szórakoztatnak” 

- kezdte lapunknak Szandi, majd hozzátette: ezért volt számára furcsa és szokatlan ez a helyzet. “Gyerekkorom óta színpadról szórakoztatom a közönséget, és nem tudok azzal mit kezdeni, hogy ha egy szórakozóhelyen vagyok, vagy családi, baráti társaságban, és szólnak, hogy “gyere, táncoljunk!”. Ilyenkor a táncparketten nem tudok mit kezdeni magammal civil emberként. Nekem az a hivatásom, az a munkám, ha én táncolok és énekelek” – tette hozzá a Naphire.hu kérdésére Szandi.

Aztán eljött az éjfél, és váratlan dolog történt. 

“Amikor éjfélkor koccintottunk, én akkor még mindig színpadon szoktam lenni, mert én hajnalban, otthon szoktam koccintani, miután hazaértünk. És ettől az érzéstől elsírtam magam” 

- emlékezett a pandémia idején tartott különös szilveszterre Szandi. Szerencsére azóta sem volt ilyen, azaz Szandi, mint bő három évtizede mindig, idén is a színpadon szórakoztatta az ünneplőket. Így a szilveszterezés számukra ismét olyan volt, mint amilyen általában lenni szokott. “Megszoktuk, hogy csak hajnali 3-4 óra körül bontjuk ki a pezsgőt, de volt már olyan is, hogy reggel 7-kor, mert akkor érünk haza. Ilyenkor koccintunk és virslit eszünk” - mondta Szandi.

Hogy hogyan kérték meg a kezét? S hogy Tatár Csilla lánykérésére miért volt különleges? Vasárnap este az ATV #Bochkor új évadnak első adásából ez is kiderül majd a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés