Hirdetés

Elstartolt a Sziget: ez lesz a legolcsóbb étel a fesztiválon

Nap Híre portré Nap Híre

Az Aldi pénztárcabarát pop-up üzletével és ingyenes Grill Zónájával immár hetedik alkalommal települ ki a Szigetre, ahol a fesztiválozók már 787 forintért is kaphatnak meleg ételt.

Ahogy 2016 óta minden alkalommal, az Aldi idén is a szitizenek által kedvelt pop-up üzlettel jelenik meg a Szigeten, ahol bolti áron lehet majd bevásárolni a közel 300, zömében saját márkás food és non-food árucikkből álló kínálatból. Az élelmiszerek között a különböző tejtermékek, édességek és ropogtatnivalók mellett megtalálhatóak a friss zöldségek és gyümölcsök, valamint az „Azon melegében” pékség helyben sült pékárui is – írja a Femina

Az árukínálat kialakításakor az Aldi természetesen a mentesen étkezőkre is gondolt. A non-food választékban a szigetlakók testápolási, ruházati és kempingcikkek között is válogathatnak a fesztiválboltban.

A fesztiválbolt melletti Aldi Grill Zóna szakácsai a boltban vásárolt BBQ-termékeket - különböző marinált húsokat, friss halat, grillsajtokat és -kolbászokat - idén is ingyen készre sütik a vendégeknek. Fontos vállalás a Sziget és a kitelepülő partnerek részéről, hogy a vendéglátó egységek legalább egy meleg főételt maximum 3200 forintért árusítsanak a Szigeten.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés