Hirdetés

5 éves kislányt bántalmazott szexuálisan egy 78 éves férfi Miskolcon

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A férfi összebarátkozott a szomszédban élő, egyedülálló édesanyával, így kerülhetett közel a kislányhoz.

Egy 78 éves férfi, aki egy miskolci társasházban élt, összebarátkozott a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel.

Átjártak egymáshoz, a férfi gyakran élelmiszerrel is támogatta őket. Az édesanya megengedte, hogy a kislányt a férfi elvigye.

2021. szeptemberében az elkövető több esetben a kislányt fagylaltozni vitte, ám ilyenkor az autójában a gyermek sérelmére szexuális cselekményeket végzett a gyermekkel. A kislány azért nem szólt az édesanyjának, mert az idős férfi megtiltotta neki.

Szeptember végén a férfi ismét elvitte a gyermeket fagylaltozni, majd visszafelé megálltak egy játszótérnél. A vádlott az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, majd sérelmére szexuális cselekményt végzett. Hazaérve, a sértett a vádlott tiltása ellenére, valamennyi eseményről beszámolt az édesanyjának.

Az ügyészség a büntetlen előéletű bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés