Hirdetés

Kitört a botrány: híres magyar modell fizetett szexszel az orvosnak a fogyasztószerért?

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, szexuális szolgáltatásokat ajánlott fel egy nő az orvosának, hogy felírjon neki egy fogyást elősegítő gyógyszert. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Mivel a 43 éves budapesti nő ajánlatát a 48 éves nyíregyházi háziorvos elfogadta, így mindkettőjük ellen vizsgálódnak.

A készítményt egyébként a cukorbetegeknek kell szedni, ám a mellékhatása a drasztikus fogyás, amit egyre többen szeretnének kihasználni. A szer hiánycikk lett, és akiknek szükségük lett volna rá, most nem tudják beszerezni. A rendőrségi üggyel kapcsolatban friss részletek láttak napvilágot, amit az Origo szemlézett.

A lap kiemelte, nemrég a Redditen és a Facebook egyik bulvárral foglalkozó csoportjában megneveztek egy modellt, miszerint ő lehet a nő, akire a napokban a rendőrök is lecsaptak. Mint írták, az ismert sztármodell és egykori playmate az otthonában készített videókat, amiken éppen a fogyásáról beszél. Ebben a lakásban készült a rendőrség videója is, amin átvizsgálnak minden helyiséget, fiókot, és rátalálnak a szerekre.

A modell egyébként tagadja, hogy róla lenne szó, ugyanakkor a lakásában készült rendőrségi felvételeken a kommentelők megtalálták a korábbi képeken látható bútorokat.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés