A világ legszerencsésebb embere: egymás után kétszer is nagyot nyert a lottón

  • Színes
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kevin Millerrel megtörtént az, amire mindenki vágyik, de csak keveseknek adatik meg. A massachusettsi férfi egymás után kétszer nyerte meg a lottó főnyereményét, aminek hála több millió dollár ütötte a markát.

A középkorú férfi az elmúlt hat évben kétszer vihette el a lottó főnyereményét, ráadásul mindkét nyertes szelvényt ugyanabban az étteremben vásárolta meg - számolt be az elképesztő hírről a 24.hu.

Fotó: instagram.com/mastatelottery

Millernek először 2016-ban volt hatalmas szerencséje, akkor egymillió dollárt, átváltva 390 millió forintot nyert. A szerencséjét mutatja az is, hogy nem ő ikszelte be a számokat, hanem egy gép töltötte ki helyette, véletlenszerűen. Majd hat évvel később, ismét nyertes szelvény ütötte a markát. Másodszorra évi 25 ezer dollárt, vagyis 10 millió forintot nyert, amit élete végig kap meg.

Ő azonban inkább úgy döntött, hogy a folyamatos utalás helyett inkább egy összegben felveszi a nyereményét, ami 390 ezer dollár, vagyis 152 millió forint. Miller nem árulta el, hogy mit vásárol a nyereményéből, de szinte biztos, hogy a lottózást nem adja fel még egy ideig.

Cimkék:
  • lottó
  • nyeremény
  • szerencsejáték
  • USA
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet