Hirdetés

Megszólalt Szepesi Niki az őt molesztáló masszőr halála miatt

 portré
„Az égiek bocsássanak meg neki” - mondta az úszónő, aki könyvében rántotta le a leplet arról, mi zajlott a masszőr szobájában.

Meghalt Bacsa István, alias Kicsi bácsi, aki a magyar úszótársadalom egyik legellentmondásosabb alakja volt. Akiről Szepesi Nikolett olimpikon, Eb-bronzérmes, akit 2007-ben az Év úszónőjének választottak, egy  botránykönyvben rántotta le a leplet. A masszőr Kicsi bácsi stábtagként élt vissza azzal nap mint nap, hogy fiatal lányok kerültek a keze közé.

– Meglepve hallottam a hírt, hogy ez az általam csak kis kertitörpeként emlegetett ember elhunyt – mondta Szepesi Niki a Blikknek. – De már nincs bennem harag. Elengedtem mindazt, amit tett velem, velünk. Egyszerűen muszáj volt pontot tenni a megaláztatások, a mocsok végére. Hiszek a mindenhatóban, és ezért mondom, onnan föntről mindent láttak, amit ez az ember itt a Földön tett és csinált. Az égiek bocsássanak meg neki.

Szepesi Niki mára már megbocsátott az őt zaklató masszőrnak
Szepesi Niki mára már megbocsátott az őt zaklató masszőrnak Forrás: Youtube

- Nem kívánom, hogy a pokolra kerüljön. A lelkem mélyén valahol megpróbáltam megbocsátani neki, de hogy ez mennyire sikerült, azt inkább hagyjuk - tette hozzá azb egykori úszónő.

A lap azt írta, Niki jelenleg saját úszótábort vezet. Harmincöt gyerek számára biztosít harmóniát, mindennapos elfoglaltságot és lehetőséget arra, hogy egyszer az ő nyomdokaiba lépjenek és profi versenyzőkké váljanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés