Hirdetés

Súlyos szenvedélybetegségéről vallott az RTL sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

Tihanyi-Tóth Csaba, a Barátok közt Novák Lacija a szerencsejáték-függőségéről vallott: a színész egy békásmegyeri lakás árát verte el különböző kaszinókban.

Tihanyi-Tóth Csaba karrierje nem indult könnyen. A színész nem tagadja, szerencsejáték-függő volt, és olyan is előfordult korábban, hogy nagyon nagy összegeket hagyott ott az asztalnál. Ám időnként a szerencse is melléállt, a híresztelések szerint például 1997-ben egy váratlanul nyert összegből, pontosabban félmillió forintból alapította meg saját színtársulatát, a Tihanyi Vándorszínpadot.

A színész kaszinóba ma már nem jár, vállalkozása biztos megélhetést jelent neki és családjának.

Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára

- nyilatkozta a színész a Meglepetés magazinnak, szúrta ki az Index.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés