Hirdetés

Szentkirályi Alexandra veszélybe került a forgatáson?

Nap Híre portré Nap Híre

Akár nagyobb baj is történhetett volna.

A naphire.hu is beszámolt arról, hogy Szentkirályi Alexandra csúnyán eltiporta Karácsony Gergelyt, ugyanis egy videóban hívta fel az emberek figyelmét a főpolgármester néhány hiányosságára, ami neki egyébként nem okoz problémát. Szentkirályi megemlítette, hogy Karácsony Gergely nem tud vezetni és nem beszél nyelveket, és azt is megmutatta, hogy ellenfelével ellentétben neki nem okoz problémát egy villanykörte becsavarása.

"Budapest vezetése számtalan dolgot igényel, aminek Karácsony Gergely híján van. Nincs jogosítványa, mégis ő szervezi Budapest közlekedését. Nem csoda, hogy ekkora káoszt okozott az utakon. Nem beszél nyelveket, ezért a főváros képviselete külföldön sem megy neki. Elsőre talán viccesnek tűnhet, de ez a szomorú valóság" - írta a korábbi kormányszóvivő. 

A szemfülesek azonban kiszúrták, hogy Szentkirályi Alexandra egy hatalmasat hibázott a forgatáson, ugyanis egy áram alatt lévő foglalatba csavarta be az égőt, ez pedig szigorúan tilos. Mint ismert, villanykörte-cserénél minden esetben áramtalanítani kell a világítótestet, és ehhez nem elég lekapcsolni a lámpát, hanem le is kell nyomni a biztosítékot, mert könnyen lehet, hogy miközben csavarjuk a villanykörtét, véletlenül hozzáérünk a világítótest feszültség alatti részét, ami áramütést okozhat - hívta fel a figyelmet a Promotions.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés