Hirdetés

Óriási botrány: a szennyvíz üldözte el a szurkolókat Katarból

Garai Kitti portré Garai Kitti

Óriási botrány, a szurkolók nagyon kiakadtak a katari vb kellemetlensége miatt, ugyanis jön fel a padló és áll a szennyvíz a konténerszobákban. 

Egyre többen próbálják eladni a meccsekre szóló jegyeiket, hogy mihamarabb elhagyhassák a káoszt és hazaindulhassanak. De nem ez volt az egyetlen probléma, amivel szembesültek a vendégek: az ausztrálok például olyan szállásokat kaptak, amelyek szinte félkész állapotban voltak.

A legfelháborítóbb, hogy a konténerszobákban egyetlen egy éjszaka 300 dollárba, átszámítva több mint 100 ezer forintba kerül. De ezért a vagyonért cserébe a szurkolóknak elviselhetetlen körülményeket kell elviselniük. 

Bár a házigazdák általában visszafizetik a lakbért azon turistáknak, akiket elöntött a szennyvíz, az viszont tény, hogy nem mindenki volt ilyen szerencsés, emellett már szabad szobákat sem nagyon lehet találni, ha valaki mégis Katarba utazna a foci vb-re - írja a Liner.

A katari foci-vb-n minden eddiginél több volt a botrány: kezdték azzal, hogy betiltották a sört a stadionokban és azok közvetlen környezetében. Néhány nappal később a hangos szurkolást is megtiltották, majd még felsoroltak néhány dolgot, amit tilos csinálni az országban:. A lista ezekkel bővült: illetlen ltözködés, hangoskodás, vallási helyek iránti tiszteletlenség, mások engedély nélküli fotózása és a káromkodás. További érdekességről a Naphíre összefoglaló cikkünkben olvashat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés