Hirdetés

Szeméttenger lepte el Taylor Swift lakása előtt a járdát, sorra kapja a bírságokat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Rengeteg szemetet hagynak maguk után az énekesnő New York-i lakása előtt várakozó rajongók.

A 33 éves énekesnő még 2017-ben vásárolt egy háromszintes sorházat a New York-i Tribeca városrészben, ám a város nyilvántartásából kiderült, hogy a környék lakói elégedetlenek a szomszédukkal. Taylor Swift a hírek szerint nem fordít kellő figyelmet az ingatlan előtti járdák tisztán tartására, emiatt eddig 32 alkalommal bírságolták meg az elmúlt években, méghozzá több mint 3000 dollárra.

A New York Post bulvárlap szerint azonban a sztár csapata küzd a kiszabott bírságok megtérítése ellen, még egy 200 ezer dolláros büntetést is sikerült kikerülniük - írja a 24.hu.

Swift lakása előtt az évek alatt eldobott újságok, palackok, kartondobozok, szalvéták, cigicsikkek és csomagolópapírok szennyezték a járdát. A városi nyilvántartás szerint 2017-es birtokba vétele óta a szóban forgó ház portája kapta a legtöbb higiéniai bírságot a tömb összes épülete közül.

Valószínűleg a rajongói várnak rá, és cigiznek, amíg unatkoznak. Ő nem is dohányzik!

- mondta Taylor Swift egyik rajongója, ám korábbi főbérlője, David Aldea is meglepődve értesült a sorozatos bírságokról. Elmondása szerint neki csak jó tapasztalatai vannak az énekesnővel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés