Hirdetés

Visszatér a brutális a szél? Nézze, milyen időnk lesz ma

Garai Kitti portré Garai Kitti

Élénk széllökések lehetnek, de újabb szélvihartól már nem kell tartani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn fátyolfelhős idő várható kevés gomolyfelhővel. A fátyolfelhőzet helyenként meg is vastagodhat. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szelet a Dunántúlon és a keleti megyékben élénk lökések kísérik. A csúcshőmérséklet -3, +3 fok között valószínű. Késő estére általában -9 és -3 fok közé hűl le a levegő.

Estére túlnyomóan derült lesz az ég, majd az éjszak második felében a keleti megyék fölé fátyolfelhők sodródnak. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -10 és -5 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél is hidegebb lehet.

Mutatjuk, milyen idő lesz a héten

Hivatkozás másolása

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a meteorológusok előrejelzése szerint vasárnaptól egyre hidegebb lesz éjszakánként, helyenként akár mínusz 10 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét első fele lehet a tél eddigi leghidegebb periódusa, akár számottevő talajfagy is kialakulhat, és a hideg a növényeket is nyugalomra inti.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés