Hirdetés

Horrorbaleset történt Szekszárdon - csak erős idegzetűeknek

Nap Híre portré Nap Híre

Halálos baleset történt az 56-os főúton, Szekszárd belterületén, a Nyár utca és a Pollack utca kereszteződésében - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken délelőtt a rendőrség oldalán.

A balesetben motoros és autó ütközött. A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen meghalt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Kerülni a Palánki körforgalom, valamint a Damjanich utcai felüljáró, illetve a város központja felé lehet - írta a rendőrség.

Korábban sajnos történt egy másik szörnyű halálos motorbaleset is. Meghalt egy motorkerékpáros abban a balesetben, amely csütörtök délután történt a Vas vármegyei Nádasd község közelében a 86-os számú főúton - közölte honlapján a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a balesetben - eddig tisztázatlan körülmények között - egy kamion és két  motorkerékpáros ütközött össze. Az egyik motoros a helyszínen meghalt.

A közleményben azt írták, hogy az útszakaszt, ahol a baleset történt, a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességben lezárták, a közlekedőket Nádasd belterületén át terelik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés