Százan ütötték-verték, pisztollyal lőtték egymást a kerepesi tömegbunyóban - videó

  • Bűnügy
Virág Márton portré Virág Márton

Sokáig tartott, mire a golyóálló mellényben érkező rendőrök megfékezték a száz verekedőt. Kiderült: két család tagjai verték egymást, három embert mentő vitt kórházba.

Állig felfegyverkezett, golyóálló mellényes rendőrök, majd mentők érkeztek Kerepesen a Gyár utcai családi házhoz, ahol fegyverropogás közepette száz ember ütöte-vágta egymást. Mint kiderült, két család tagjai rendezték a nézeteltérést, ehhez még lövések is dördültek. 

Mivel a házból lövéseket leadó bűnözők a többszöri felszólítás ellenére sem álltak le, riasztották a TEK kommandósait, akik elfogták majd beleverték a betonba őket. A három lövöldözőt fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság miatt vették őrizetbe, de jelenleg szabadlábon védekezhetnek. A nyomozók a helyszíni szemle során két pisztoly foglaltak le, amelyek az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverek. Videó:

Cimkék:
  • tömegverekedés
  • lövöldözés
  • Kerepes
  • TEK
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet