Hirdetés

(18+): Döbbenetes, mit találtak egy férfi csomagtartójában a rendőrök

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint vasárnap délután Kölesden igazoltattak egy autóst, amikor a csomagtérben egy frissen levágott dámbikafejet találtak. 

A trófeás fejről kiderült, hogy egy Varsád környékén talált szarvas tetemről vágta le a 23 éves helyi sofőr egyik ismerőse, akit idő közben már hazaszállítottak.

Az illetékes vadásztársaság képviselője, valamint a Tolna Vármegyei Kormányhivatal vadászati-halászati felügyelője is megjelent és szemrevételezte a zsákmányt. Elmondták, hogy egy feltehetően több napja elpusztult, hozzávetőlegesen 2-3 éves dámbika fejét találták meg a kollégák. A trófea értéke nagyjából 400 ezer forint, mely lopási kár így megtérült a vadásztársaságnak.

A 23 éves sofőr a rendőröknek azt mondta, gombászni indultak az ismerőseivel, amikor megtalálták a tetemet. Nem gondolták, hogy bűncselekményt követnek el azzal, ha a trófeás fejet levágják és elviszik haza.

Társa – egy 33 éves kistormási férfi – lakásán kutatást tartottak a tamási nyomozók, majd mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétsége miatt, mely során egybehangzóan beismerő vallomást tettek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés