Hirdetés

Íme a legdurvább helyzetek, amiket szállodai dolgozóknak kellett átélni

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Sokaknak a szállodák egyet jelentenek a kikapcsolódással, feltöltődéssel, de a dolgozóknak, akik kényelmünkről gondoskodnak, cseppet sincs könnyű dolga. 

A hotelszemélyzet sokszor egészen kínos, undorító vagy megdöbbentő helyzetekkel találkozik a szobákban. Most elmesélték, mi volt a legdurvább eset, amivel szembesültek. 

Egyikük ágyneműcsere közben egy szúrást érzett az ujján, majd a matrac alatt egy inzulinos fecskendőt talált, néhány tűvel együtt. Ezután a kórházban hepatitis, tetanusz elleni oltásokat kellett kapnia, illetve gyógyszereket a HIV-kockázat csökkentésére, majd havi rendszerességgel vérvizsgálaton kellett részt vennie egy évig - írja a Femina

Sajnos akarata ellenére számos hotelalkalmazott találkozott már a szobákban halott emberrel is. Van, akit sajnálatos módon egyszerűen a szobában ér a halál, más egy szabados éjszaka után kábítószer-túladagolásban veszti életét, vagy ott követ el öngyilkosságot.

"A legrosszabb dolog, amivel a szállodában találkoztam, az egy holttest volt. Valaki a szobában végzett magával, méghozzá úgy, hogy felakasztotta magát a szekrényben. Bent volt néhány napig, mielőtt megtaláltuk"

- mesélte egy másik dolgozó.

Abban többen egyetértettek, hogy a feldolgozás mellett külön nehézséget jelent úgy eltávolítani a holttestet, hogy közben lehetőleg más, gyanútlan szállóvendégeket ne ijesszenek meg.

A magyarok sem maradhatnak ki

Hivatkozás másolása

Azoknak az alkalmazottaknak se lehetett könnyű dolga, akik Mexikóban összetalálkoztak a magyar botránycelebbel, Alekosszal. A realitysztár ugyanis nem volt megelégedve a hotel párnáival, ezért magából kikelve, magyarul kiabálva kezdte követelni a vendégkönyvet a mexikói személyzettől.

Nem kell azonban ilyen messzire menni, egy pár ugyanis 700 ezer forintos számlát csinált egy kecskeméti szállodában, majd fizetés nélkül akartak távozni.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés