Hirdetés

Friss hírek érkeztek a súlyosan sérült Gulácsi Péter állapotáról

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A friss információk szerint a szalagszakadást szenvedett Gulácsi Pétert vasárnap Innsbruckban fogják megoperálni. Az RB Leipzig klub a honlapján úgy fogalmazott, hogy a csapatkapitány szombaton utazik Ausztriába a műtétre, és a magyar válogatott kapusa az operációt követő néhány napban még az osztrák településen fog lábadozni.

A szerdai RB Leipzig-Celtic találkozó hamar véget ért Gulácsinak, hiszen egy kitámasztásnál, ahogy igyekezett vissza a kapuja elé, megsérült. Hirtelen a térdéhez kapott és elterült a gyepen, már akkor látszódott, hogy nagy a baj. A játékost végül hordágyon vitték le. Marco Rose vezetőedző pénteken azt mondta: lehet, hogy új kapus után kell nézniük, mert Gulácsi hosszú időre dőlt ki - írja a Telex.

Nem fogjuk elsietni a dolgokat. Olyasvalakinek kell lennie, aki ide illik, aki itt akar lenni, aki ismeri és érti a szerepét

- mondta Rose. Sajtóinformációk szerint a lipcseiek egyik kiszemeltje a 32 esztendős norvég Örjan Nyland, aki nyáron távozott az angol Readingtől, és azóta szabadon igazolható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés