Hirdetés

Horror a szafari parkban: rémisztő sikolyokra lettek figyelmesek, rátámadtak a farkasok egy nőre

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szörnyű sikolyokra lettek figyelmesek egy Párizs melletti szafariparkban: farkasok támadtak meg egy nőt, aki a nyakán, a hátán és az egyik lábán szenvedett súlyos sérüléseket. A nőt az intenzív osztályon ápolják.

A francia média beszámolói szerint vasárnap kora reggel a 36 éves áldozat  betévedt a fő szafari zónába, amely az autók számára van fenntartva. Ekkor három sarki farkas támadt rá. A nő a harapásoktól súlyos sérüléseket szenvedett a nyakán, a hátán és az egyik lábán. 

A Párizstól mintegy 40 km-re nyugatra fekvő Thoiry Franciaország egyik legnépszerűbb vadasparkja. Az ott tartott mintegy 800 állat szabadon kóborolhat, miközben a látogatók a biztonságos járművekből figyelhetik őket. A parkban a farkas- és medvebarlangok közelében kínálnak szálláshelyeket, a páholyok területét elektromos kerítés és árkok védik. Az egyelőre nem világos, hogy a nő miért lépett be a csak autókkal használható szafari zónába. A park hatóságai egyelőre nem nyilatkoztak - írja a BBC

"Egyelőre nem tudjuk, hogy a vendég hibázott-e, vagy a jelzőtáblákkal volt probléma" - mondta egy meg nem nevezett rendőrségi forrás a Le Parisien című lapnak.

A nőt sikerült kimenteni, miután a parkőrök meghallották a rémisztő sikolyait, majd egy közeli kórházba szállították. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Az ügyben folyamatban van a nyomozás. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés