Hirdetés

Feleség és elképesztő mennyiségű pénz: ezúttal egy nős milliárdost szedett fel Szabó Zsófi

Nap Híre portré Nap Híre

A pletykák szerint ismét szerelmes az RTL műsorvezetője.

Egyre többen pletykálják azt, hogy Szabó Zsófira hosszú idő után ismét rátalált a szerelem. A hírek szerint egy szír férfi rabolta el a műsorvezető szívét, akit Danny DaVito hasonmásaként emlegetnek. A Bors információi szerint az idősebb üzletember egy luxusóracég magyarországi márkaboltjában is érdekelt.

Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo", akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata

- olvasható egy Reddites bulvárcsoportban. Egy olyan kép is elterjedt nemrég, ami még tavaly októberben készült Zsófiról egy partin, éppen annak az óramárkának a rendezvényén volt, ami az új szerelméhez köthető.

A lap úgy tudja, hogy a férfi Damaszkuszban született és 1960 óta foglalkozik drága órákkal, valamint luxusékszerekkel. A legmagasabb minőséget képviseli Szíriában, bár már évek óta Svájcban él, nem is akárkivel, a feleségével, akivel 2015-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, majd megszületett a közös gyermekük is. Bár a kommentelők szerint elképzelhető, hogy a férfi már nincs együtt a feleségével, csak ezt nem teszik nyilvánossá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés