Hirdetés

Elárulta Sváby András, mit tenne ma, ha holnap véget érne az élete

Nap Híre portré Nap Híre

 Farkasházi Rékát a világvége gondolata is szorongással tölti el, Risztov Éva nem akárhová vinné Bochkor Gábort. Az ATV #Bochkor műsorban LL Junior és Sváby András is színt vallott.

“Nagyon nyomasztó kérdések ezek” - mondta vasárnap este az ATV #Bochkor című műsor egy pontján LL Junior, amikor a műsor vendégei arról beszélgettek, ki mit tenne, ha kiderülne, másnap jön a világvége. Bochkor Gábor vendégei megpróbálták komolyan és viccesen is reagálni a felvetésre, ami egy hír kapcsán került terítékre a sikeres show műsorban.

“Én leinnám magam a sárga földig. Az biztos. Mi mást lehet ilyenkor csinálni?” - mondta Sváby András, aki a családjával kapcsolatos kérdésre is azonnal poénokkal reagált: “Őket is leitatnám. Mindenkit leitatnék. Karcsikat is leitatnám.” A közönség nevetése még véget sem ért, amikor LL Junior rákontrázott. Ő egy olyan bulit dobott be ötletként, ahol a volt párjai is jelen vannak.

“Milyen poén lenne. Az összes ex… (…) Legalább most szeressétek, ha eddig utáltátok egymást. Ilyen Love is in the air, last minute jelleggel” - mondta mosolyogva, majd komolyra fordítva hozzátette: természetesen a családdal és gyerekeivel töltené az estét. Borúlátóbb volt Farkasházi Réka, akit elmondása szerint a világvége gondolata is szorongással tölt el.

“Ilyenkor az ember belegondol abba, hogy egy gyerek ezt hogyan élné meg, milyen félelmetes ez egy gyereknek. Mit mondasz egy ilyen helyzetben a gyereknek?” - kérdezte, de Sváby Andrásnak erre is volt válasza: “Kóstold meg a jamaikai rumot, fiam!”. Risztov Éva sem maradt csendben: ő Bochkor Gáborral menne egy Csonka Pici koncertre, és meghallgatná a Ding- Dong-ot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés