Hirdetés

Rendkívüli! Megsérült Sváby András: nem vállalja a ma esti Heti Naplót - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egy, a Tiktokra posztolt videóban mesélte el a történetét az ATV műsorvezetője - kiderült, ki helyettesítheti a képernyőn vasárnap este.

Nemrég indított Tik-Tok csatornájára posztolt videót Sváby András. Az ATV Heti Napló című műsorának műsorvezetője egy méretes monoklival a szemén látható a felvételen. A Naphire.hu telefonon érte utol a riportert, aki röviden el is mesélte, mi történt vele pontosan. “Mondanám azt, hogy hőstörténet, de nem az: nem verekedtem össze senkivel, nem védtem meg senkit a gonosz emberektől, nem bokszoltam, hanem a kisfiam fölé hajoltam az ágyban, ő meg éppen felemelte a fejét. Ennyi. A 6 éves Milánka monoklit csinált nekem. De nem tehet róla” - kezdte lapunknak Sváby András.

Azt is hozzátette: nem is gondolta volna, hogy ilyen következménye lesz a szerencsétlen mozdulatnak.

Még este történt, és fájt, de nem vinnyogtam, reggel meg mondja Andi (András párja - a szerk.), hogy “Úristen, mi történt!?”. Én észre sem vettem a monoklit

- magyarázta Sváby, aki nem gondolkozott a napszemüveges műsorvezetésen, vagy azon, hogy erős takaró sminkben álljon a kamerák elé. “Ha ilyen helyzetek vannak, akkor Török Réka beugrik helyettem. Egyértelműen helyettesítés lesz” - tette hozzá. Azt is megtudtuk: Sváby és Karcsika is ott lesz a stúdióban és a háttérből segíti majd a kollégákat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés