Hirdetés

“Néha elszégyelljük magunkat a férjemmel” - Meglepő vallomás az ATV csinos időjósától

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagyon meghatódott vasárnap az ATV időjósa, Süveges Eszter a Naphire.hu-nak azonban azt is elárulta, milyen nehézségekkel kell szembenéznie fiatal, kétgyermekes anyukaként. 

Több mint tíz éve ismerte meg a párját, akit idén öt éve már a férjének is tudhat - az ATV időjósa most neki is köszönhetően csodálatos napokon van túl. Mint ahogyan azt a Naphire.hu-nak elárulta: ez volt az első olyan anyák napja, amikor az egyik gyereke saját készítésű ajándékkal lepte meg. „A nagyobbik gyermekem, Rafi készített nekem anyák napjára egy kis kézműves ajándékot - nagyon meghatódtam” - kezdte a vallomását Süveges Eszti.

A kétgyermekes anyuka ugyanakkor azt is elárulta, most már többet dolgozik, és ez szerinte azért sem esik nehezére, mert már megvan a kellő rutinja. “Rafi egy kényelmes időszakban született abból a szempontból, hogy covid volt és otthon kellett lenni. Akkor talán még felszabadítóbb is volt, hogy a nagy bezártságban kis időre elmehettem otthonról a stúdióba. Most márciustól viszont már heti három napot megyek időjárást jelenteni. Nagyon szeretek a kollégákkal lenni, élvezem a munkámat. Feltölt, amit csinálok” - fogalmazott a Naphire.hu-nak.

“A munka mellett természetesen a családom tölt fel. Rafi egy igazi kis energiabomba, nagyon szeret viccelődni, igazi nagydumás hároméves. Lora áprilisban lett egyéves és most kezdett el járni, szóval nála most kezdődik ez az aktívabb időszak. Nagyon kedves személyisége van, olyan csendes, olyan rugalmas és olyan nyugodt, hogy tényleg van, hogy picit elszégyelljük magunkat, hogy szinte el is feledkeztünk róla” - mosolygott az anyuka. Elmondása szerint ugyanakkor két gyerekkel sokkal könnyebb az élete, mint korábban volt. “Rafi is kapott egy kis barátot, egy testvért, egy társat maga mellé” - mondta, hozzátéve: a nagymamákra napközben ritkán számíthat, mert ők is aktívan dolgoznak.

“Fiatalon vállalni gyereket ebből a szempontból egy picit nehezebb, mert tényleg mindent nekünk kell megoldanunk. De hála Istennek sikerül” - teszi hozzá. Az időjós ugyanakkor hangsúlyozta azt is, mekkora segítséget jelent neki a férje. 

“A rugalmassága nélkül mindez kivitelezhetetlen lenne, jó kis csapatot alkotunk. Persze a nagyszülők is nagyon fontos és jelentős szerepet töltenek be a gyerekek életében, amikor csak tudnak, időt töltenek velük. Nagyon jó érzés, hogy tudok egy kicsit mást is csinálni a gyereknevelés mellett” - mondta az ATV sztárja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés