Hirdetés

Pokollá vált a borzalmas sülysápi baleset túlélőjének élete

Nap Híre portré Nap Híre

Ládi Krisztina 2021-ben szenvedett kis híján halálos balesetet Kóka és Sülysáp között. A fiatal nő élete, bár szerencsésen túlélte a balesetet, teljesen tönkrement, eredeti szakmájában sem tud dolgozni.  

Krisztina akkor fiatal kora ellenére már tapasztalt sofőrnek számított, hiszen egy ideje már ételkiszállítóként dolgozott. A lány a barátaival töltött néhány napot a Balaton partján, de idő előtt meg kellett szakítania, mert visszahívták dolgozni – írja a Bors. Hazafele egy barátja elkísérte, aki így az egész balesetet látta. 

Az előttem levő autó szerintem, szándékosan behúzta elém a kormányt. Ezzel rám hozta a frászt, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ütközés elkerülése érdekében én is hirtelen balra irányítsam a kocsimat – mesélte a lány a baleset után. Az érintett útszakaszt nem sokkal előtte újították fel, a lány autója pedig többször is megpördült, ám szerencsére épen megúszta a balesetet, csak az arca sérült meg jobban. Az élete azóta azonban teljesen összetört. 

,,Az egész életem teljesen tönkrement, állandó szorongás gyötör" – mesélte a lány, aki ugyan boldog párkapcsolatban él, de a párját is megterhelik sokszor a mindennapok. Krisztina jelenleg egy raktárban dolgozik, mert nem tud futárkodni, pedig szerette azt a munkát. A rendőrség egyébként a balesettel kapcsolatos vizsgálatot már lezárta, és nem állapította meg a másik sofőr felelősségét. Krisztina már néha beül a volán mögé, de nem szívesen vezet 50 kilométernél többet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés