Hirdetés

Súlyosan megsérült a népszerű magyar séf. műteni kellett

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Máshogy alakult a hétvégém, mint ahogy terveztem" - írta Kovács Lázár a Facebook-oldalán, miután súlyos sérülést szerzett a konyhában. 

A népszerű séf éppen a mexikói gasztro-világbajnokságra készült a csapatával, amikor az egyik fogás elkészítése közben hirtelen megcsúszott az éles kés és levágta a hüvelykujja egy részét. 

"Megcsúszott a penge, méghozzá nem is kicsit. Levágtam a hüvelykujjam egy részét, de itt még nem álltam meg, a kézfejembe is továbbszaladt, ahol kötőszöveteket és izmokat is átmetszett" - mesélte Lázár, aki a János kórházból jelentkezett be a Mokka élő adásában. A séf azt is elárulta, meg kellett műteni, és egy darabig még egész biztos, hogy gipszben marad. 

"Ha lekerül róla, még elég hosszú folyamat lesz, mire újra úgy tudom majd használni, mint korábban. Jó néhány gyógytornára lesz szükségem. Addig pedig meg kell elégednem az egy kézzel is elkészíthető ételekkel" - idézte Lázárt a Blikk.

A Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben felhívta a követői figyelmét arra, hogy minden munkát védőfelszerelésben végezzenek. Valamint megnyugtatott mindenkit, hogy nemrég néhány főzős videója is elkészült, így receptekben nem lesz hiány. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés