Hirdetés

Fotókon a súlyos maroslelei baleset: meghalt a Magyar Közút munkatársa

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, kamion és pályafenntartó teherautó ütközött össze az M43-as autópályán Maroslele térségében szerda délután, a sztráda Makó felé vezető oldalát lezárták - közölte a rendőrség. A balesetben a Magyar Közút munkatársa meghalt.

A tájékoztatás szerint a kamion egy pályafenntartó járműnek ütközött, ami az ütközés következtében a sztráda melletti árokba csapódott. A sofőr beszorult a roncsba.

A balesethez siettek a szegeti és a makói hivatásos tűzoltók, akik feszítővágó segítségével végezték a műszaki mentést. Az esethez a szegedi tűzoltódarut is riasztották - közölte az MTI.

Később kiderült, hogy a balesetben meghalt a pályafenntartó jármű sofőrje. A Magyar Közút közölte, hogy egy makói munkatársuk vesztette életét. 

A közút közölte, hogy a szakemberek épp elhagyták volna a munkaterületet, amikor az ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautójukba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamion, hogy a közutas teherautót az árokba lökte. A fülkébe szorult a közútkezelő makói szakembere, a balesetet a 41 éves férfi nem élte túl.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés