Súlyos baleset a Balaton Soundon: kizuhant az óriáskerékből egy fesztiválozó

  • Magyarország
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A baleset valamivel éjfél után történt Zamárdiban. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: a férfi súlyos belső és külső sérüléseket szenvedett, a helyszínen ellátták, majd azonnal kórházba szállították.

Az ATV híradója az üggyel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, az ORFK sajtóosztályától azt a választ kapták, hogy egyelőre nem foglalkoznak az üggyel. A fesztivál szervezői kiemelték: a fesztiválozó egyedül szállt be az óriáskerék egyik fülkéjébe, menet közben átmászott a magas védőkorláton és onnan esett le.

A férfi cselekedetére nem utalt semmi előzetesen, pillanatok alatt zajlott le a tragédia, semmi esély nem volt a baleset megakadályozására. A szervezők hangsúlyozták, az óriáskerék érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik, a biztonsági ajtajai is megfelelően záródtak az ellenőrzés szerint. A bejáratnál és a kabinokban pedig többnyelvű felirattal figyelmeztetik az utasokat a szerkezet rendeltetésszerű használatára.

Cimkék:
  • baleset
  • kizuhant
  • Balaton Sound
  • fesztiválozó
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet