Hirdetés

Stohl Luca elmondta milyen volt Berki Krisztiánnal műsort vezetni

Farkas Nóra portré Farkas Nóra

Stohl Luca az ATV híradós műsorvezetője a 24.hu-nak adott interjút. Többek között beszélt arról miért hagyja ki férjét a social média felületeiről, hogyan és miért óvja magánéletét. De szót ejt a táncos éveiről és az új pozíciójáról is. 

Stohl Luca ritkán ad interjút, de ezúttal kivételt tett a 24.hu-val. Választ adott arra kérdésre, hogy miért nem szerepel sokat a bulvár magazinok címlapjain. Azt mondja, több olyan nyilatkozatot is tett, amit később megbánt, ezért inkább távolságtartó lett.

A legtöbb lapnak nem nyilatkozom, mert nincs kedvem minden mondatom után javítást kérni, amikor teljesen mást írnak le, mint ami elhangzott

– mondja Luca, hozzátéve, hogy ezek az esetek nem csak vele, de a családja többi tagjaival is megtörténtek. 

Esküvőjéről megjegyezte, szívesen kitenné a több száz fotót mely a nagy napon készült, nagyon büszke is ezekre, de férjével közös döntést hoztak arról, hogy ez az esemény csak rájuk és a meghívott vendégekre tartozik. 

A híradós, beszélt a tánc szeretetéről is, melyet még most sem engedett el véglegesen. 

Egy dolog biztos, ez a hivatás nincs megbecsülve. Irreálisan sok munkát kell beletenni, a pénz kevés és az előadásokból sincs sok. A saját gyerekeimnek nem ajánlanám ezt a pályát, közben pedig csodálatos dolog táncolni. 

Berki Krisztián oldalán edződött, vele vezetett a műsort

Hivatkozás másolása

Luca a Fem3 Café egy délelőtti műsorában, Berki Krisztián oldalán vezetett műsort. Arra a kérdésre, hogy mit tanult ebből az időszakból azt mondja, kihívásként élte meg, hogy az élő adás rövid blokkjaiba tartalmat csempésszen. A felkészülés a beszélgetésekre eleinte, hosszú órákba teltek neki, de idővel már ez is könnyebben ment. 

Kiépítettem kapcsolati hálókat pszichológusokkal, orvosokkal, coachokkal, sztárokkal, ezt később másfajta műsorban tudtam hasznosítani riporterként. Nagyon szerettem csinálni, jó csapat volt, megkockáztatom, sok szempontból jobb volt, mint a Mokka vagy a Reggeli.

Casting után került az ATV-hez

Hivatkozás másolása

A műsorvezető jelenleg az ATV híradóját vezeti, melybe egy casting után sikerült bekerülnie. Arról, hogy mennyire tud az asztalra csapni egy-egy tárgyalásnál, azt nyilatkozta, már határozottabb, de még mindig zavarba tud jönni az ilyen szituációktól.

Stohl Luca elmondta, célja, hogy a híradós szakmában rendezkedjen be hosszú távon.

Én nem bohóckodós típus vagyok. Remélem, hogy ezt mások is így gondolják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés