Hirdetés

Stohl András lánya lesz az ATV Híradó új műsorvezetője

 portré

Új és minden eddiginél izgalmasabb szerepben láthatjuk Stohl Lucát: május 13-tól ő lesz Holló Márta utódja az ATV Híradóban.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről” – mondta a media1.hu-nak Stohl Luca.

„Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik" - tette hozzá Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. "Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés