Hirdetés

Botrányos műsort készített a magyar tévécsatorna, meg kellett szüntetniük

Garai Kitti portré Garai Kitti

Stahl Judit egyik műsora akkora felháborodást keltett, hogy a csatorna inkább megszüntette. 

Stahl Judit mára már visszavonult a televíziózástól, azonban Liptai Claudia Nő a tét című műsorában vendéggént visszatér a képernyőre. A műsorban felidézte, hogy volt egy Micukó című műsora, amelyben japán álriportert alakítva csőbe húzta a hazai celebvilág tagjait. Azonban a műsornak esélye sem volt felfutni, ugyanis annyira kiverte a biztosítékőt, hogy inkább levették a képernyőről. 

"Három hét alatt 85 interjút csináltam. Mikor először mondták el a műsor ötletét, féltem, hogy fel fognak ismerni a magyar celebritások. Egy hónapig tanultam a karaktert, nem színész szakon végeztem, úgyhogy mindent nulláról építettem fel. Tanultam a hangképzést, a műfoggal való beszédet, megszoktam a szemüveget. Szulák Andrea volt az első beszélgetőpartner, akit egyébként abszolút jól ismerek. Úgy voltam vele, hogy ha előtte nem bukok le, ez menni fog. Átmentem, amit én magam se hittem el” – emlékezett vissza Stahl, hozzátéve, hogy nagy teljesítmény volt számára, hogy meg tudta csinálni ezt a műsort. 

Stahl Judit azt is elmondta, hogy ennek ellenére sajnos mégis gyorsan levették a műsort, ugyanis a japán cégeknél hatalmas felháborodást keltett. "Tiltakoztak, hogy kivonulnak, mint hirdető. Pedig annyira nem a japánokról szólt, hanem a vendégek reakcióiról… sajnos ma már nem is elérhetőek az epizódok, de nekem megvannak a felvételek" - mesélte Stahl - szúrta ki a beszélgetést az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés