Hirdetés

Sportolókkal erősít a Fidesz, újabb olimpikon indul narancssárga színekben az önkormányzati választáson

Nap Híre portré Nap Híre

Szamoránsky Piroska korábbi válogatott kézilabdázó, a pekingi olimpián a 4. helyen végzett csapat beállója FEMA-jelöltként, fideszes színekben indul Maglódon, a 8. választókörzetben az önkormányzati választáson.

Az egykori olimpikon indulásáról szóló Facebook-bejegyzést a HVG szúrta ki. Ebből a posztból az is kiderült, hogy Szamoránsky azért szeretne képviselő lenni, mert úgy érzi, hogy aktívan kiveszi a részét a város sportéletéből.

"Maglódon egyre népszerűbb a kézilabda. Sok jó edzővel dolgoztam élsportolói pályafutásom során, azt a tudást, szeretetet, elhivatottságot szeretném tovább adni. Hiszem, hogy a városban eltöltött éveim és munkáim során szerzett tapasztalataim alapján tudom segíteni az önkormányzat tevékenységét és ez által a település fejlődését és a benne élők mindennapjainak jobbá tételét"

- fogalmazott.

A lap felidézte azt is, hogy több más exsportoló is fideszes színekben indul az idei választáson, többek között Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó és Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés