Hirdetés

Spiccesen, az ablakon át mászott be Pásztor Anna a rendőrautóba, lángossal kínálta a zsarukat

Nap Híre portré Nap Híre

Egy őrült hír kapcsán nem mindennapi szokásairól vallott Pásztor Anna az ATV #Bochkor című műsorának vendégeként. Az énekesnő szerint az erdélyi pálinka ráadásul mindenkit kinyír.

Egy brit nő egy átmulatott éjszaka után egy Ubert rendelt, hogy azonnal elinduljon Ukrajnába jótékonykodni. Az őrült hír kapcsán Bochkor Gábor a vendégeit is megkérdezte, nekik milyen hasonló sztorijuk lehet, Pásztor Anna talán még ma is mesélné egyiket a másik után, ha nem ér véget az adás – értesült a naphire.hu.

Az énekesnő a bulinegyedben egyszer rendőröket is akart etetni.

„A bulizás után mentünk haza, ilyenkor az ember vesz valami szilárd ételt magához. Vettem lángost”

– avatta be lapunkat a részletekbe a felvételt követően.

„Majd a tömegből szóltak: vigyázzatok, rendőrök. Emlékszem, letekerték az ablakot és nem túl kedvesen néztek ránk”

– így Anna.

„És akkor úgy gondoltam, hogy milyen jó lesz, ha megkínálom a morcos rendőrbácsit, aki a kormánynál ült. Az anyósülés ablakán keresztül egy 17 centiméteres magassarkúban másztam be megkínálni őket. Annyira meglepődtek, hogy elmosolyodtak. De azt mondták, szolgálatban nem ehetnek”

– emlékezett vissza Anna, aki tavaly durvább dolgot is véghezvitt.

Egy erdélyi koncert után hívták a helyiek bulizni őket.

„Az erdélyi pálinka az kinyír bárkit” – emlékezett Anna, aki hajnal 6-kor úgy érezte, meg kell másznia a Torockó mellett magasodó sziklás Szarvaskő hegyet. 

„Nekem az egyenes út tűnt a legésszerűbbnek. Mint valami zerge, nekiindultam. A Jó Isten vigyázott rám, a kígyók, medvék elkerültek.”

„Volt egy pont, amikor már nem lehetett volna visszafordulni és leereszkedni, olyan meredek volt. Vagy felmászok, vagy ott maradok. A monológ meg is indult bennem, hogy ide miért is kellett elindulnom” – emlékezett vissza Pásztor Anna, aki – miután felért a sziklán a csúcsra – egy magyar családdal találta szemben magát.

„Nézzétek, gyerekek, a művésznő a tegnapi koncertről”

– mondta a döbbent anyuka Pásztor Anna felé mutatva.

S hogy mi derül ki vasárnap este még az ATV műsorából? Többek között az is, Csonka Picit is többször legyűrte már az alkohol – volt, hogy egy asztalra tették fel és reggelig nem mert lemászni, de olyan is, hogy a saját dalszövegét olvasnia kellett.

A műsor vendége lesz még Gundel-Takács Gábor és Farkasházi Réka is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés