Hirdetés

Imádják a nézők a magyar műsorvezetőt, most őszinte vallomást tett

Nap Híre portré Nap Híre

Miután kiderült, hogy Somos András lesz az ATV Start új műsorvezetője, a lelkes kommentelők gyakorlatilag felrobbantották a csatorna Facebook-oldalát. Somos András elárulta, mi a szíve csücske és hogy számított-e a felkeresésre.

Somos Andrással, az ATV Start című műsorának új műsorvezetőjével készített interjút az atv.hu. “Mindig azt gondolom, hogy ez egy csoda. Hogy nem nekem szól, hogy biztos nem jól látják vagy nem ismernek a nézők” - mondja arról, hogy az ATV nézői között hatalmas népszerűségnek örvend és a kommentelők is rendszeresen kifejezik az iránta érzett szeretetet.

“Kíváncsi természetű ember vagyok és szeretem azt, hogy az emberek sokfélék” - tette hozzá, és elmondta, hogy nagyon szeret a legkülönbözőbb emberekkel beszélgetni.

A beszélgetésből kiderült az is, hogy nem számított a felkérésre, sőt, kifejezetten meglepődött, amikor a csatorna vezetése felajánlotta neki az új lehetőséget, hogy legyen a Start műsorvezetője.

Kérdés azonban, hogy a Fórumban továbbra is találkozhatnak-e Somos Andrással a nézők. “Sokan aggódtak, hogy otthagyom a Fórumot. A műsor továbbra is a szívem csücske – nem tudok nélküle élni” - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés