Hirdetés

Solyom Berni nyert, ok. De ki emlékszik az elsőre? Íme az X-Faktor 11 évadának győztesei

Nap Híre portré Nap Híre

Szombaton befejeződött az X-Faktor 11. évada az RTL Klubon.

Az évad most a megszokottnál kicsit korábban, már szeptemberben elkezdődött, így jóval karácsony előtt vége is lett. Október 22. óta láthatták a nézők élőben a tehetségkutató versenyzőit.

A 11. X-Faktor győztese ByeAlex mentoráltja, Solyom Berni, lett, a második Kiss Kevin, míg a harmadik Mihályfi Luca lett. 

Ez tiszta sor, most volt tegnap, mindenki emlékszik, megírta mindegyik lap. De ki emlékszik még az elsőre? Mindjárt eláruljuk. Összeszedtük ugyanis az összes évad összes győztesét. Hányra emlékeztek?

1. évad: Vastag Csaba (25 éven felüliek - 2010)

2. évad: Kocsis Tibor (25 éven felüliek)

3. évad: Oláh Gergő (fiúk)

4. évad: Danics Dóra (25 év felettiek)

5. évad: Tóth Andi (lányok)

6. évad: Opitz Barbara (lányok)

7. évad: Ricco & Claudia (zenekarok)

8. évad: USNK (zenekarok)

9. évad: Ruszó Tibor (fiúk)

    Ki nyerte az X-Faktort 2021-ben?

    Bővebben Bezárás

    10. évad: Alee (fiúk)

11. évad: Solyom Berni - írja a Wikipedia.

Mostanában többször is írtunk az X-Faktorról. ByeAlex például arról beszélt, hogy a kommentszekció mostanra pöcegödörré vált. "Én voltam az első közéleti szereplő, aki a legnagyobb undorítóságokat kapta, pusztán azért, mert elénekelt egy szerelmes dalt és megnyert egy műsort"  - hangsúlyozta az X-Faktor mentora.

Azután beszámoltunk arról is, hogy egy mentort telefonnal dobtak meg. Az együttesével adott koncertet Skóciában, amikor kitört a botrány. Előadás közben a tömeg egyik tagja hozzávágott egy készüléket az N-Dubz énekesnőjéhez, Tulisához.

    Mi az X-Faktor?

    Bővebben Bezárás

    Az X-Faktor egy 2010-ben indult licencszerződésen alapuló zenei tehetségkutató show-műsor, amelynek a célja új popsztárok felfedezése. A műsor követi a brit The X Factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl. a tánctudás is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés