Hirdetés

Sokkoló videó: hazaért az apa a munkából - a támadója már az ajtó felett várta

Nap Híre portré Nap Híre

Ki számítana erre? A család biztonsági kamerája mindent rögzített, sőt, az is kiderült, korábban a férfi részeg fia is kiszemelt volt.

Váratlan támadás áldozata lett nemrég egy amerikai férfi. A megdöbbentő felvételt a fia, Stevie Haven osztotta meg a Tik-Tok oldalán, a felvétel hamar vírusként kezdett terjedni. S hogy mi látszik a felvételen? Haven papa feltűnik az otthona előtt, majd a bejárat felé siet. Egy üveg van a kezében, egy határozott mozdulattal nyitja ki a szúnyoghálót, és a kilincsért nyúl. Ebben a pillanatban csap le rá egy kígyó, ami az ajtó tetején ült - egyenesen a férfi fejébe harap.

Haven papa meghőköl, majd farkasszemet néz a pikkelyessel és látszólag félelem lesz úrrá rajta. "Megharapott!" - kiáltja, majd visszarohan a kertbe, ahol a sövényben el is esik. A videót már közel 36 millióan látták, a DailyMail szerint pedig a kígyó szerencsére egy nem mérges, patkánykígyó volt. A nagy sikerre való tekintettel később a férfi fia megosztott egy másikat is, amin az látszik, amikor a támadás előtt ő hazaért. Mint kiderült, a kígyó rá is lecsapott, de éppen nem érte el.

Címlapfotó: TikTok/haven1988

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés