Hirdetés

Sok autó csapódott egymásba az M1-es autópályán

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint öt autó futott egymásba az M1-es autópályán Bicske térségében. A hírek szerint utoléréses baleset történt.

A műszaki mentést végző bicskei önkormányzati tűzoltók két járművet áramtalanítottak. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, de egyelőre nem látni fennakadás jelét.

Ahogyan azt a Naphire.hu is megírta, március 11-én Magyarországon szinte soha nem látott tömegbaleset történt. Öt kamion és 37 autó ütközött a porvihar miatt, mindkét irányban le kellett zárni a sztrádát Herceghalomnál órákra.

Akkor Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: a helyszínre négy helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők, és 39 embert vittek négy település - Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest - kórházaiba. 

A szóvivő információi szerint a tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben. Sajnos később kiderült, hogy balesetnek egy halálos áldozata is volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés